Oslo Kulturnatt: Ska, Reggae, Jazz med Wild Man Riddim Band

wild man riddim

Wild Man Riddim serverer en utilslørt mix av reggae/ska/jazz/afrobeat egnet for dans. Wild Man Riddim består av ska/reggae veteraner fra bandene No Torso, The Phantoms og MT Hammed. Bak seg har de to utgivelser – S/T (2013/Marsmelons) og i 2017 ga de ut «Worldwide Frequency» LP på Brixton Records som huser internasjonale storheter som New York Ska Jazz Ensemble,The Aggrolites ++.
Konsertene er aldersgrense fri så hele familien kan være med og danser!

Bandet spiller to sett – kl. 20:30 og 22:00 – gratis inngang

 

Wild Man Riddim serve up an enticing mix of reggae / ska / jazz / afrobeat – irresistable for your dancing feet! Wild Man Riddim is made up of ska / reggae veterans from the bands No Torso, The Phantoms and MT Hammed. They have two released two albums – S / T (2013 / Marsmelons) and in 2017 they released «Worldwide Frequency» LP on Brixton Records the label of international greats like New York Ska Jazz Ensemble, The Aggrolites ++.
The concerts have no age limit, so the whole family can dance and enjoy!

The band will play 2 sets, one at 8.30pm and one at 10pm – entrance is free

 

wild man poster