Kampenjazz konsert: Kalle

Kampenjazz presenterer: Kalle

Heiða Mobeck: tuba, elektronikk, Martin Miguel: gitar, Hannah Veslemøy Narvesen: trommer, Karl Hjalmar Nyberg: saksofon, synth

kalle

Foto: Johan Lindvall

Møt Kalle – akkurat det du vil ha en søndag kveld i januar. Ikke snømannen Kalle, han ville smeltet i denne musikkens glød. Men en kvartett som satser på det humoristiske, på det ekspressive, på det dansende.

En kvartett som ikke er redd for å dra ut i det som kan synes enkelt, men som er så alt annet enn det. Heiða Mobecks tuba, Karl Hjalmar Nybergs saksofon, Hannah Narvesens trommer, Martin Miguels gitar, musikere med sterke stemmer i Skrap og Broen, Megalodon Collective, Left Exit, Migu 5, røttene til denne musikken er mange og svært forskjellige.

Naivistiske riff, hardt og dansemykt. Kvartetten Kalle er grei og god som gull.

Fot for Kalle!

kjøp-billetter-buy-tickets

Kampenjazz er en jazzklubb som ble etablert i år 2000, og som holder til i flotte lokaler i Hollendergt. 8 på Grønland i Oslo.Klubben har som mål å gjennomføre jazz – og jazzrelaterte konserter på et høyt kunstnerisk nivå, og vi ønsker å presentere hele spekteret , fra det tradisjonelle til det helt nye innenfor rytmisk improvisert musikk. Hovedvekten av musikken vi ønsker å presentere ligger på ny norsk originaljazz, eller eldre jazz i ny musikalsk drakt.

www.kampenjazz.com