Kampenjazz konsert: Johan Lindvall Trio

johan lindval trio

Johan Lindvall: piano, Adrian Myhr: bass, Andreas Winther: trommer  

Foto Christian Winther

Johan Lindvall Trio drømmer om en annen type jazzmusikk. En musikk som er åpen og inkluderende, og ikke ekskluderende og nedlatende. En musikk som ser framover, uten å ignorere det som har vært.

Drømmen om et sted der alt møtes, samspill, likestilling og flat struktur, uten at individets røst og særegenheter kastes på båten. Trioen er ydmyke i forhold til det å stå i en tung jazztradisjon, og har ingen behov for å skape nye sannheter som sjangeren de opererer innenfor.

Med en åpen tilnærming og ydmykhet i forhold til hverandre, til materialet og til tradisjonen de står i møtes de i et intenst samspill i originallåtene til Johan Lindvall.

No City, No Tree, No Lake! Bare Johan Lindvalls Trio!

Kampenjazz er en jazzklubb som ble etablert i år 2000, og som holder til i flotte lokaler i Hollendergt. 8 på Grønland i Oslo.Klubben har som mål å gjennomføre jazz – og jazzrelaterte konserter på et høyt kunstnerisk nivå, og vi ønsker å presentere hele spekteret , fra det tradisjonelle til det helt nye innenfor rytmisk improvisert musikk. Hovedvekten av musikken vi ønsker å presentere ligger på ny norsk originaljazz, eller eldre jazz i ny musikalsk drakt.

www.kampenjazz.com