Barnas søndag: «Det store grøtkalaskaoset» – Endring i program

Det blir en endring i programmet på dagens Barnesøndag;

Ulrikke Brandstorp og Olve Flakne spiller inn julen med nære og kjære julelåter. Ulrikke er nå aktuell i musikalen «Sound of Music», men denne søndagen kommer hun til Cafeteateret for å spre litt juleglede.  Med seg på gitar har hun musiker Olve Flakne.

Hjerlig velkommen!

 

Screen Shot 2019-11-14 at 10.28.00

Dette er eventyret om Nissejenta, og familien hennes. De skal arrangere tidenes julefest og hele Nisseland er invitert, ja til og med Julenissen!

De har styrt og stelt i månedsvis for å få alt klart i tide, men plutselig innser Nissemor at hun har glemt det aller viktigste – nemlig GRØTEN! Nissejenta lover at hun skal klare å skaffe grøt til alle sammen, men hvordan i alle dager skal hun klare det med bare få timer igjen til julekalaset går av stabelen? Her trengs det både hjelp og magi. Mye hjelp og magi…
Av og med: Lisa Birkenes Thun og Olve Flakne

dørene åpner kl. 13:00
forestilling begynner kl. 14:00
gratis for alle