Blårollinger på Cafeteatret: Majorstuen Ørkenbluesensemble – 16. november

Øst møter vest! Majorstuen møter Grønland!

Blårollinger på Caféteatret: Majorstuen Ørkenbluesensemble

«Sahara Safari»

majorstua økern

På tur i Middelhavet i båt kommer lille Adnan bort fra familien sin. Han ender opp på kysten av Marokko, og må prøve å komme seg hjem til Syria i håp om å se familien sin igjen. På veien gjennom Nord-Afrika møter han mennesker og dyr og lærer om vennskap, sorg og kjærlighet.

Med fortellere i spissen formidles forestillingen gjennom ulike medium; Ved bruk av regionale musikalske stiler og instrumenter illustreres den geografiske reisen gjennom sangene og musikken. Kulisser, bilder og lys gir et innblikk til en annen verdensdel når vi besøker riader, ørkener, savanner og gamle orientalske byer.

Vel møtt til en reise med oss i musikk, geografi, kultur og vennskap!

Majorstuen Ørkenbluesensemble spiller tradisjonell afrikansk blues med inspirasjon fra tradisjonsmusikken i Maghreb-regionen og klassisk arabisk musikk. Med norske tekster presenteres et musikalsk univers preget av humor, naivitet, sorg og glede. Dette er dansbart, fengende og samtidig et friskt innskudd på den norske musikkscenen. Her vil publikum oppleve tradisjonelle instrumenter, rytmer og lydlandskap de kanskje ikke hadde kjennskap til fra før.

Dørene åpner 12:30, konserten starter 13:00

Billetter:

Barn – 50

Voksne – 100

Familiebillett (inntil 2 voksne + inntil 4 barn) – 350

Blårollinger er en konsertserie for barn og unge, i samarbeid med Konsertforeninga og Nordic Black Theatre & Cafeteatret. Støttet av Oslo Kommune og Kulturrådet.

www.konsertforeninga.no

 

 

 

BLÅROLLINGER ER EN KONSERTSERIE FOR BARN OG VOKSNE. HØSTEN 2019 ER VI PÅ CAFÉTEATRET PÅ LØRDAGER.

VI SETTER DEN NÆRE OPPLEVELSEN MED MUSIKERNE I FORSETET, OG SAMMEN SKAL PUBLIKUM OG UTØVERE OPPLEVE MAGIEN MUSIKK ER I LEVENDE LIVE.

ALLE KONSERTER BEGYNNER KL. 13.00.
BILLETTEN KOSTER 50 KRONER FOR BARN OVER 2 ÅR OG 100 FOR VOKSNE.

Blårollinger

Facebook page