AVLYST – Slippkonsert: Eli Wangberg m/band

lørdag 25. april
eli wang
Eli Wangberg er en artist og låtskriver med et sensitivt og vart utrykk og med sans for musikalske finesser. Hun synger med intens innlevelse, sårhet og lengsel. Kanskje henger det sammen med at hun først som 35-åring forsiktig våget å stifte bekjentskap med sangstemmen.
Eli beveger seg i genrer fra jazz, blues, rock, viser – alt i det melankolske landskapet.Endelig får flere oppleve hennes genuine og uttrykksfulle stemme når hun inviterer til konsert med band på Caféteateret lørdag 25. april 2020.Singelen «This is me now» slippes i forbindelse med denne konserten. I tillegg til egne låter, vil vi få høre tolkninger av sanger som har berørt henne i prosessen med å våge å slippe stemmen fri. På repertoaret er bl.a. Thåström, Leonhard Cohen, Anne Grete Preus, Sivert Høyem og Cornelis Vreeswijk.Eli Wangberg korer i bandet til Sturla Stålsett, og har tidligere samarbeidet med bl.a. rapperen Pats Nichols.

Dørene åpner kl. 20:00.

Billetter: kr 200 + bill.avg.
kjøp-billetter-buy-tickets