Konsert med Stefano Guzzetti

Konsert med Stefano Guzzetti
Dato: 8.2.2010

dørene åpner kl 18:30
Konsertstart: Kl 20.00
Billettpris: Kr 220
Billetter kan kjøpes i døra eller på forhånd her: https://nordicblacktheatre.ticketco.events/no/nb/e/konsert_med_stefano_guzzetti

Stefano Guzzetti (photo by Yuji Yamaguchi) (medium)

photo by: Yuji Yamaguchi

Stefano Guzzetti kommer til Oslo og Caféteateret 8. februar 2020. Stefano Guzzetti er komponist og pianist fra Sardinia, etter hvert en betydelig utøver innen det som bestegnes som «moderne klassisk», ref. Nils Frahm, Olafur Arnalds m.fl. Konserten på Caféteateret er første opptreden i Norge og denne kvelden spiller Guzzetti solo piano.

Guzzetti har følgere i store deler av verden, først og fremst i USA, England, Tyskland og Japan – og snart blir det flere også her i Norge. Han har mer enn 33 mill. spillinger på strømmetjenester.

Blant hans mange innspillinger kan nevnes LPen Leaf, som brakte han ut på turne blant annet i USA, England og Japan. På sin kommende utgivelse samarbeider han med Lisa Gerrard fra Dead Can Dance på et av sporene. Det er bare å glede seg til en lyrisk aften på Caféteateret.