‘i mellomtiden’ av og med Heta Kerokoski

Screenshot 2020-03-01 at 09.28.56

Klovnen Bella kommer hjem. Rommet er stort og tomt, og hun vet ikke helt hva hun skal gjøre. Så hun bruker fantasien sin. Møbler og klær våkner til livet, og får tiden til å gå fortere. Men den gnagende ensomheten og vegringen for å gå ut blir ikke borte. Hva skal hun gjøre?

«I mellomtiden» er en interaktiv klovneforestilling om ensomhet. Med en blanding av klovn, bevegelse og figurteater dras publikum inn i den fantasifulle tilværelsen til Bella. Kom å se hvordan klovnen Bella takler ensomhet, usikkerhet og følsomhet! 

Spilles på Cafeteatret torsdag 5. mars kl. 19:00

Av og med: Heta Kerokoski

Musikk: Andreas Gundersen

Lysdesign: Kai Fjell 

Utviklet i samarbeid med: Mine Nilay Yalcin, Denni Dennis, Ragni Halle og Silje Drengsrud. 

Takk til Nordic Black Theatre/Cafeteatret.