Blårollinger: ComboNations – 26. september

Blårollinger_26.sep
Lørdag 26. september, kl. 1300 – 1400, barn 50kr / voksen 100kr (Dørene åpner kl. 12:30)
Barn under 2 år går gratis, men dere må hente ut gratisbillett, slik at vi har kontroll på hvor mange mennesker som er i lokalet.

kjøp-billetter-buy-tickets

ComboNations er en gruppe initiert og ledet av Javid Afsari Rad, som også komponerer og arrangerer musikken. Ideen bak dette prosjektet var å samle de beste verdensmusikerne som er bosatt i Oslo. Javid kommer opprinnelig fra Iran, mens de andre musikerne i bandet har røtter i India, Elfenbenskysten, Senegal og Marokko. Dette bandet er en manifestasjon på hvor rikt og multikulturelt Oslos musikkmiljø er.
Musikerne er virtuoser på sitt instrument, ikke bare i norsk målestokk, men også internasjonalt. De har bakgrunn fra helt forskjellige kulturer og musikktradisjoner, men sammen smelter de sammen og danner et nytt musikalsk uttrykk. Lekenhet og et ønske om å bryte barrierer og grenser har vært drivkraften bak dette ensemblet.

I løpet av denne konserten vil barna få hørt mange nye musikktradisjoner og instrumenter og lært seg navnene på dem. De vil også lære om tradisjonene og kulturene i de forskjellige landene. Visste de f.eks. at de som lærer seg å spille tablas i India, må først lære seg å synge slik som tablasene lyder?

ComboNations ønsker å vise barna at man kan skape noe sammen selv om man har helt forskjellig bakgrunn og at musikk er et universelt språk som alle forstår.

Javid Afsari Rad – santur, Ibou Cissokho – kora, Harpreet Bansal – fiolin, Andreas Bratlie på tablas og Adrian Myhr på kontrabass.

www.konsertforeninga.no

SMITTEVERNSREGLER
Vi følger myndighetenes smittevernsregler og sørger for en trygg opplevelse.
• Billetter kjøpes på TicketCo og selges ikke i døren.
• Vi tar i mot bestillingen ved bordet ditt. Betaling kun med kort/Vipps.
• Vi anbefaler at du kommer tidlig.