Blårollinger: Camilla Granlien – 3. oktober

Blårollinger_3.okt

Lørdag 3. oktober, kl. 13:00-14:00 (dørene åpner kl. 12:30)

kjøp-billetter-buy-tickets

Billetter:
Barn – 50
Voksne – 100

Barn under 2 år går gratis, men dere må hente ut gratisbillett, slik at vi har kontroll på hvor mange mennesker som er i lokalet.

Facebook-event

Folkesanger Camilla Granlien har fått med seg bassist Jo Skaansar og perkusjonist Helge Norbakken til et lekent møte mellom tradisjoner og sjangre. Her presenteres viser og stubber Camilla har hentet fra sangtradisjonen i Gudbrandsdalen. Det er sanger om maur, rev, en stor gris, noen små fisker og selvfølgelig, mange rare kj**ringer (Facebook liker vist ikke det ordet)! Musikerne har de siste årene turnert i barnehager og på festivaler med dette materialet, og sett at det gleder både store og små barn. Derfor er også målgruppa alle mellom 0-100 år. Har du rytme i kroppen er dette konserten for deg. Her er det muligheter for å både klappe med, trampe takta og synge med på sangene. Konserten egner seg veldig godt for barnefamilier, men kan like gjerne være en konsert for voksne. Her er det tekster og humor som kan forstås på ulike nivåer. I juni 2017 ble musikken også gitt ut på ta:lik records, og ikke bare som en cd-plate, men som cd med aktivitetshefte til!
NB! Dørene åpner 12:30, konserten starter 13:00
Caféteatret serverer brus, kaffe og annen snacks.
Blårollinger er en konsertserie for barn og unge, i samarbeid med Konsertforeninga og Caféteatret. Støttet av Oslo Kommune og Kulturrådet.