Blårollinger: Plopp – 17. oktober

Blårollinger_Plopp
Lørdag 17. oktober, kl. 19:30

Billetter må hentes ut på forhånd: Det kan du gjøre her. 

Rockebandet PLOPP – barnas favoritt!

Rockebandet PLOPP er norges tøffeste rocketrio med spreke egenkomponerte låter og tekster tilrettelagt for aldersgruppen 3 til 10 år. PLOPP er bandet som får deg til å digge rock. Gjennom humor og spilleglede blir man ledet inn i en verden full av overraskelser.

Plopp spiller sanger om venner, sommeren, El – bil, hvordan man teller på forskjellige språk, bursdag, lus og om at alt det gode starter på P – Pizza pølser yeh yeh yeh! Lyden er tilpasset små ører, med opplevelse av ekte rockekonsert. Publikum er aktive deltakere på konsert og barn får komme opp på scenen og synge kjente barnesanger i rockedrakt.

Siden oppstarten i 2010 har PLOPP spilt nærmere 1000 konserter i konserthus, på festivaler, på turneer for Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken. PLOPP drar fulle hus, og pressen fullroser konsertene hvor musikken, barn og familien er i fokus. Tilbakemeldinger tyder på at de voksne koser seg like mye på PLOPP-konsert som barna.

PLOPP har gitt ut to plater: «Skumle tøfler» og «Bursdag.» Hiten «Sommer» er mye spilt på radio. PLOPPs plater har solgt meget godt, og responsen fra både barn og voksne har vært strålende. Stor allsangfaktor grunnet heftig platesnurring i biler og på barnerom.

NB! Dørene åpner 12:30, konserten starter 13:00

 

Billetter:
Barn – 50
Voksne – 100

Barn under 2 år går gratis, men dere må hente ut gratisbillett, slik at vi har kontroll på hvor mange mennesker som er i lokalet. 

 

Blårollinger er en konsertserie for barn og unge, i samarbeid med Konsertforeninga. Støttet av Oslo Kommune og Kulturrådet.