AVLYST // Blårollinger: Kalaskvartetten tolker Riedel – 7. november

Blårollinger_7.nov

DETTE ARRANGEMENTET ER AVLYST – VI BEKLAGER.

Blårollinger ønsker velkommen til familiekonsert på Cafeteatret, denne gang i samarbeid med Kampenjazz!

kjøp-billetter-buy-tickets

Pippi Langstrømpe, Emil i Lønneberget og Albert Åberg. På 1970- tallet ble alle disse bøkene til film og TV med musikk som ble betegnet som både nyskapende og anarkistisk. Nå regnes sangene imidlertid med blant de tidløse klassikerne. Hva var det egentlig som skjedde i svensk jazz på 70-tallet som gjorde at den beste musikken var barne-TV-jazzen? Svaret er Georg Riedel. Nå gjør et stjerneensemble av norske jazzutøvere som vokste opp med de svenske barne-TV låtene til sine egne.Ola Høyer er en av Norges ledende unge jazzbassister og musikalsk leder for Kalaskvartetten som denne lørdagen skal tolke 70-tallets barne-TV-jazz. Med seg har han Johan Lindvall (piano), Hedvig Mollestad (gitar) og Kyrre Laastad (trommer).

Billettkjøpere vil motta en egen epost med smittevernsinstruks i forkant av konserten.  Kort oppsummert: ta med maske, hold avstand og vask vask vask henda.

NB! Dørene åpner 12:30, konserten starter 13:00

Billetter:

Barn – 50 

Voksne – 100

Barn under 2 år går gratis – men dere må hente ut gratisbillett, slik at vi har kontroll på hvor mange mennesker som er i lokalet. 

Blårollinger er en konsertserie for barn og unge, i samarbeid med Konsertforeninga. Støttet av Oslo Kommune og Kulturrådet.

www.konsertforeninga.no