Barnas søndag: “Ib i Svarteste Granskauen” med Igor og Dimitry – 27. september

igor skogen
Søndag 27. september, kl. 13:00 og kl. 15:00

pga begrenset antall publikumere blir det to forestilinger: kl. 13:00 og kl. 15:00

“Ib i Svarteste Granskauen”

En kveld for lenge lenge siden, i den Svarteste Granskauen, våknet Ib og poppet opp øynene. Hun så en familie som bygde seg en hytte. Oioioi, drama! Ib løp innover i skogen og lagde panikk og bråk, skakket opp skogens konge, Eike Thollet, huldraen Grønnille, og bergtrollet Grete som har 4 neser. Skogen rista, og mange troll forsvant fra skogens overflate.

Billetter (tilgjenglig fra torsdag 24. september):
kl. 13:00

https://nordicblacktheatre.ticketco.events/no/nb/e/barnas_soendag_ib_i_svarteste_granskauen_med_igor_og_dimitry__to_forestillinger

kl. 15:00

https://nordicblacktheatre.ticketco.events/no/nb/e/barnas_soendag_ib_i_svarteste_granskauen_med_igor_og_dimitry__kl_1500

 

SMITTEVERNSREGLER
Vi følger myndighetenes smittevernsregler og sørger for en trygg opplevelse.
• Billetter «kjøpes» på TicketCo og selges ikke i døren.
• Vi tar i mot bestillingen ved bordet ditt. Betaling kun med kort/Vipps.
• Dørene åpner én time før konsertstart og vi anbefaler at du kommer tidlig.

Ib i svarteste granskauen

Nissen Igor & Bøken Demetrio forteller den mørke historien om Igors tippoldemor, Ib, som klatra opp i feil bøk til feil tid. Da Igor var troll fikk han høre historien av sin mor. Igor er ikke et troll lenger, men Demetrio er fortsatt en bøk. Bøken står på halv tolv og håper iherdig å slippe unna plagsomme nisser, sånne som Igor. Men, det bleke ønsket om å spille overdrevent progressiv rock’n roll i fred og ro midt på natta, må vike for dumme historier. Denne gang… om en av Granskaugens svarteste kapitler, kapitlet Ib!

*Igor Dunderovic er norsk dramatiker og visesanger. Han har skrevet teater for voksne og barn siden 2008, ble kåret blant 100 forbilder med minoritetsbakgrunn i 2014, var sammen med Aslak Borgersrud nominert til Spellemannsprisen for årets barneplate i 2015, og har gjestet en rekke TV-programmer. Demetrio Scopelliti er italiensk metalcore gitarist og produsent, og turnerer verden som el-gitarekspert. Begge har barn med hver sin norske kone, og har derav blitt inspirert laget en rocka barnemusikal sammen.

http://igor.dunderovic.com

 

NY PLATE!!!! 

Release: vår 2020.

Igor & Dimitry fra Skien i Vestfold 😊 (og Telemark) har laget en røff og rocka barneplate som er designet for å få liv i ungen, blåse håret av pappa og velte gamletanta ut av gyngestolen. Både teksten og musikken er litt på kanten, men ikke så mye at du trenger å bekymre deg for livet etter døden.

Dunderovic og Scopelliti har i flere år reist med forestillingen om tussa Ib fra Svarteste Granskauen og gutten som gikk seg bort i skogen. De møter mange troll som har hver sin historie å fortelle og sang å synge. I teatret er Igor en fortellende nisse, Demetrio er en skjev bøk, og skuespillerne er gjerne barn som har forvillet seg inn i teatersalen. Jenter på 3 år har hatt hovedrollen, gutter på 10 har vært skumle troll, og bestemødre på 70 har vært frosne furuer. Nå er endelig plata ute og finnes på alle digitale plattformer.

Igor Dunderovic er dramatiker og visesanger og har siden 2008 produsert teater, humor og musikk for barn og voksne. Han har vært innom P1, P2, P3, God Morgen Norge, Ettermiddagen Norge, Norske Talenter, Eides Språksjov, DKS turneer og kulturhus i alle fylker i Norge. Han har gitt ut mange plater, bl.a. «På feil side av låven» som i 2014 var nominert til spellemannsprisen for årets barneplate.

Demetrio Scopelliti er musikkprodusent og gitarist fra konservartoriet i Milano, som bor og jobber i Skien. Hvert år er han å se på gitarmesser i Frankfurt, Los Angeles eller Shanghai, der han presenterer dyre dingser og instrumenter, og ikke minst sin egen signaturgitar. Bak seg har han en karriere som turneerende gitarist i metalcorebandet Arcadia og har gitt ut et snes gitaralbum, både med band og som soloartist.