Blårollinger // familiekonsert – 19. september

Skjermbilde 2020-09-15 kl. 14.23.32
Lørdag 19. september, kl. 13-14, barn 50 kr/ voksen 100 kr
(Barn under 2 år går gratis, men dere må hente ut gratisbillett, slik at vi har kontroll på hvor mange mennesker som er i lokalet.)

kjøp-billetter-buy-tickets

NB! Dørene åpner 12:30, konserten starter 13:00

Med røtter fra Balkan iblandet skandinaviske elementer, har duoen Almir Meskovic og Daniel Lazar et særpreg uten sidestykke. Begge musikerne har hver mer enn 20 års erfaring med klassisk musikk, og sammen blander de et stort spekter av stilarter og sjangre – alt fra balkanske rytmer og russiske folketoner til Mozart og sigøynermusikk. De siste årene har de to vært å se med både Oslo-Filharmonien, Kringkastingsorkesteret og Sølvguttene. Begge er også sentrale i den internasjonale folkemusikksupergruppa Kuraybers.

I hjertet av Balkan møtes og brytes musikk og kulturer fra flere verdenshjørner. Folkemusikken Almir og Daniel er oppvokst med har påvirkning fra sigøynermusikk, klassisk musikk og alt der imellom. Almir er født i Bosnia og Daniel er født i Serbia, men det var på Musikkhøgskolen i Oslo at de to møttes. I Norge har de har utviklet sitt eget utrykk som får det vakreste ut av både trekkspill og fele, med inspirasjon fra alle tidsepoker. Den fengende musikken får selv de tyngste danseføttene til å riste løs.

www.konsertforeninga.no