AVLYST // Kampenjazz // online stream // Wako med Oslo strings – 24. januar

Bárður Reinert Poulsen: bass, Kjetil André Mulelid: piano, Hans Hulbækmo: trommer, Martin Myhre Olsen: altsaksofon, Kaja Constance Rogers: fiolin, Isa Caroline Holmesland: bratsj, Kaja Fjellberg Pettersen: cello
Foto: Eyðun Müller Thomsen

Søndag 24. januar, kl. 20:00, online streaming.

DETTE ARRANGEMENTET ER DESSVERRE AVLYST.

Link til streaming på Facebook.

Wako & Oslo strings og plata «Modes for All Eternity» er et kulturelt samarbeid mellom syv musikere med bakgrunn fra jazzlinja på NTNU i Trondheim og det klassisk utøvende miljøet i Oslo. En jazzkvartett sammen med en stryketrio. Nå får vi høre dem på Kampenjazz.

Visjonen er at musikken skal bygge broer mellom jazz og klassisk musikk. Med jazzkvartettens samspill og improvisasjon i bunnen, henter de inspirasjon fra komponister som Messiaen og Stravinskij og moderne kammerjazzprosjekter som Christian Wallumrød Ensemble og Alpaca Ensemble. Musikken består av skrevne og improviserte partier der de to ensemblene utfyller hverandre i et nyskapende og interessant lydbilde.

Jazzdans med Messiaens fugler?