Artist of The Week // Hina Zaidi – 26. april

Foto: Dag Jenssen

Mandag 26. april kl. 18:00 (ca. 30 min), Facebook livestream

Hina Zaidi er utdannet skuespiller fra Nordic Black Xpress. Hun er også utdannet barnevernspedagog og har jobbet i barnevernfeltet i mange år. I dag jobber hun som scenekunstner og har erfaring fra både TV, film og teater. 

Hina er også slampoet og gir skrivekurs i slampoesi til ungdomsskoler og til studenter på Oslo Met. 

På fritiden er hun boksetrener ved Stovner Bokseklubb. Her får hun brukt den miljøterapeutiske bakgrunnen sin i arbeid med barn og ungdom. Bokseklubben fikk bl. a. Brobyggerprisen 2019 av selveste boksedronningen Cecilia Brækhus. 

For tiden jobber Hina på barneforestillingen til Tigerstadsteatret «Tigerbussen har et teater i magen», og til høsten skal hun turnere både med ungdomsforestillingen ASFALTPULS og bokseforestillingen BEST. 

Hun sitter også i styret til Tigerstadsteatret og er leder for Ungdomsrådet til SPKRBOX. Hver sommer er hun også konferansier på Melafestivalen i Oslo.