Lille Botsen//Cuenta Cuentos – Sang og eventyr fra Latin-Amerika – 27. juni

Søndag 27. juni kl. 13:00, ca. 40 min., gratis, Botsparken (Grønland)

Facebook-event

Cuenta Cuentos
Barnesanger og eventyr fra Latin-Amerika på spansk, engelsk og norsk.
Passer best for barn i alderen fra 3 år til 8 år med voksne.

Her skal dere høre eventyr, mytologiske fortellinger, kjente og ukjente barnesanger og folkemusikk fra forskjellige land i Latin Amerika. Dette er kulturskatter som vi ønsker å formidle til barn og foreldre som bor i Oslo.

Dette arrangementet arrangert av Kafésynk, scenen for latinamerikansk musikk, sammen med musikkpedagogene Millaray Salomon og Carla Sofia Gomez.

Både Millaray og Carla engasjerer barn og voksne til å være med på en reise i eventyrenes verden. Der lærer dere nye rytmer, og enkle sanger hvis man har lyst til å synge med.

Millaray kommer fra Chile, har bodd hele sitt liv i Norge og er tospråklig. Millaray jobber nå som spansklærer og musikkpedagog.
Carla Sofia er fra Venezuela og kom til Norge for to år siden. Hun er nå i sin avsluttende mastergrad innen språk og musikkpedagogikk for barn.

Lille Botsen

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Lillebotsen-620x458.jpeg
Tegning: Ingvild Hammer

Fra 29. mai – 17. september, gratis familiearrangement i Botsen parken på Grønland.

Hold deg oppdatert via Facebook-eventen:

Facebook-event

Gjennom vår- og sommersesongen vil vi presentere musikk, teater, sirkus og annen underholdning på Lille Botsen Amfi. Programmet varierer fra gang til gang, stort sett til faste tider, og veksler mellom tema og målgrupper.

Oversikt over programmet finner du lenger ned, vær oppmerksom på at innholdet blir oppdatert fortløpende og vi tar alle forbehold om endringer.

Alle arrangementene er gratis med støtte fra:
-Bydel Gamle Oslo
-Oslo Kommune
-Kulturdepartementet