En samtale med Afrodite – 3. og 4. september

3. – 4. september

Facebook-event


Billetter 200,- / 150,- (med studentbevis)
3. september kl. 20:00
4. september kl. 17:00
4. september kl. 20:00

«En samtale med Afrodite»
av Rolf Alme

Velkommen til et litt annerledes talkshow!

I forestillingen «En samtale med Afrodite» har vi invitert den greske kjærlighetsgudinnen, som tar oss med inn i en diskusjon om kjønnsroller og erotikk. Med et ferskt blikk utfordrer hun dagens oppfatning av giftemål, kjærlighet, sex og maktbalansen mellom kjønnene.

Talkshowet ledes av en litt frustrert og noe forvirret ung mann, som prøver å navigere seg gjennom kjærlighetslivet med varierende suksess. I dynamikken dem imellom oppstår det spennende og tankevekkende refleksjoner, som setter våre antagelser om verden rundt oss på spill.

Dramatiker og regissør: Rolf Alme
Skuespillere: Elisabeth Dahl og Christian Hestø
Produsent og medvirkende: Maud Monceyron Jonassen

Forestillingen er støttet av Fritt Ord og SPENN.