Lille Botsen // NBX Mamy Wata – 31. august

Tirsdag 31. august kl. 11:00 og kl. 13:00, Botsparken (Grønland), gratis.

Nordic Black Xpress (NBX) elevene presentere barneteater – Mamy Wata av Véronique Tadjo

Velkommen til havets magiske historie! I havet bor det mange forskjellige dyr og mystiske vesener med mange forskjellige historier. Men i denne historien skal vi møte den vakre Mamy Wata. En dag blir det problemer i landsbyen, noe som medfører at de må ofre noen til havet. Valget faller til slutt på Mamy Wata og her begynner reisen hennes fra å være en normal jente til å bli en del av havet. En historie vi vil ha deg med på.


Forfatter og illustratør Véronique Tadjo 


Kollektiv iscenesettelse av NBX:  Hawa Janlo, Hibba Najeeb, Kristine Opsahl, Mubarak Muse, Amalie Sasha schanke, Victor Kimathi Mati, Yara Emilie Medina, Jawad Aziz, Franklin Mukadi.Kostyme: Kristine Opsahl
Assistent: Hawa Janlo
Koreografi: Sasha Schanke 

Sang og melodi:
Yara Emilie Bjaarstad Medina
-Sang-Bølger

Boney M
-Sang-Malaika

Sanglærer Mariama Astrid Ndure
-Samisk folke sang

Hovedlærer og veiledning Nadir Guendouz.

————————-

Lille Botsen

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Lillebotsen-620x458.jpeg
Tegning: Ingvild Hammer

Fra 29. mai – 17. september, gratis familiearrangement i Botsen parken på Grønland.

Hold deg oppdatert:

botsen.no

Gjennom vår- og sommersesongen vil vi presentere musikk, teater, sirkus og annen underholdning på Lille Botsen Amfi. Programmet varierer fra gang til gang, stort sett til faste tider, og veksler mellom tema og målgrupper.

Alle arrangementene er gratis med støtte fra:
-Bydel Gamle Oslo
-Oslo Kommune
-Kulturdepartementet