Lille Botsen // Cuenta Cuentos – 14. august

Lørdag 14. august kl. 13:00, Botsparken (Grønland), gratis.

Facebook-event

Cuenta Cuentos
Barnesanger og eventyr fra Latin-Amerika på spansk, engelsk og norsk.
Passer best for barn i alderen fra 3 år til 8 år med voksne.
Varighet 40 min.

Her skal dere høre eventyr, mytologiske fortellinger, kjente og ukjente barnesanger og folkemusikk fra forskjellige land i Latin Amerika. Dette er kulturskatter som vi ønsker å formidle til barn og foreldre som bor i Oslo.

Dette arrangementet arrangert av Kafésynk, scenen for latinamerikansk musikk, sammen med musikkpedagogene Millaray Salomon og Carla Sofia Gomez.

Både Millaray og Carla engasjerer både barn og voksne til å være med på en reise i eventyrenes verden. Der lærer dere nye rytmer, og enkle sanger hvis man har lyst til å synge med.

Millaray kommer fra Chile og har bodd hele sitt liv i Norge og er tospråklig, og jobber nå som spansklærer og musikkpedagog.

Carla Sofia er fra Venezuela og kom til Norge for to år siden. Hun er nå i sin avsluttende mastergradseksamen innen språk og musikkpedagogikk for barn.

Siden dette arrangementet er helt nytt, inviter gjerne med venner og bekjente, for å hjelpe oss å nå ut til barn og foreldre som er interessert i musikk og kultur fra Latin Amerika.

………………….
Hos Lille Botsen Amfi finner du forskjellige kulturarrangementer for barn, ungdom og voksne hver eneste helg frem til midten av september.
Se fult program på botsen.no
Lille Botsen Amfi er en del av prosjektet «Slipp Botsen Fri» som handler om å få ta i bruk det gamle fengselet «Botsen» til kulturslott for seriøse og ivrige aktører innen kunst og kultur.
………………………..

Vel møtt !