Lille Botsen // Kattene på Grønland – 15. august

Søndag 15. august kl. 13:00, Botsparken (Grønland), gratis.

Facebook-event

“Vi har ni liv” med Kattene på Grønland

Kjenner du alle dyrene som er i Oslo? Bjørnen Frank, elgen Truls, kakerlakker fra Argentina, eller de kule Kattene på Grønland? Når Veronica Salinas og Maria Orieta synger og spiller, forteller de om å bo i Oslo, om alle dyrene som holder til her og om at vi alle er forskjellige.

Velkommen til familiekonsert med latter, dans og moro! Passer for alle fra 0 til 100 år.

Lille Botsen Amfi er en del av prosjektet «Slipp Botsen Fri» som handler om å få ta i bruk det gamle fengselet «Botsen» til kulturslott for seriøse og ivrige aktører innen kunst og kultur.Forestillingen varer i ca 1 time i Botsparken.

Se fult program på botsen.no