Lille Botsen // Lille Bille – 8. august

Søndag 8. august kl. 13:00, Botsparken (Grønland), gratis.

Facebook-event

Blårollinger og Lille Botsen presenterer Lille Bille, en konsert for hele familien, i Botsparken på Grønland.

Låter om små detektiver, alt det rare som folk kaster på et sankthansbål, om hvor rart det er at jorda faktisk er rund og masse anna gøy.

Utgangspunktet for dette prosjektet er en felles forkjærlighet for en skatt av barneplate av den nordnorske visekunstneren Terje Nilsen fra 2003. Plata ”Lille Bille” fikk Spellemannpris påfølgende år og mye blest rundt sine sterke låter og undrende, morsomme og poetiske tekster for barn i alle aldere.

Ole Jørn Myklebust (vokal og trompet), Endre Hareide Hallre (bass) og Hallgrim Bratberg (gitar) er tre erfarne utøvere både på den norske musikkscenen og i barnekunstfeltet. De har hatt mangeårige samarbeid med artister som Mari Boine, Jonas Fjeld, Halvdan Sivertsen, Unni Wilhelmsen, Silje Nergaard og Kari Bremnes ved siden av egne prosjekter. Samlet har de spilt over 2000 barnekonserter, og brenner for viktigheten av formidling av kunst til barn og unge.

Innslipp til konsertområdet (mellom lekeplassen og det gamle fengselet) skjer fra klokken 13:00 og konserten starter snarlig etter.


Blårollinger er en konsertserie for barn og unge, i samarbeid med Konsertforeninga og Nordic Black Theatre & Cafeteatret. Lille Botsen er et gratis sommerprogram for barn og barnefamilier, produsert av folka bak Slipp Botsen Fri.Støttet av Oslo Kommune og Kulturrådet.