Lille Botsen // Kingwings Crew – 5. september

Søndag 5. september kl. 13:00, Botsparken (Grønland)

Det blir show og workshop i breaking for barn/unge!

Kingwings Crew ble etablert i 2005, men mange av medlemmene har danset siden 1999. Vi består av medlemmer med bakgrunn fra 12 ulike land og som representer 8 norske byer. Kingwings er et bevis på at kulturell variasjon og livserfaring fra forskjellige steder er en styrke og ikke en svakhet.

Kingwings Crew har jobbet hardt i mange år for å gjøre break og hip hop mer anerkjent og mer akseptert som en profesjonell dansestil. I 2014 mottok de Oslo bys kunstner/kulturpris for arbeidet, og med det ble de den første break/hip hop gruppe til å motta en slik hederlig pris. I tillegg har de danset under Kongen og Dronningens 25 års jubileum og på Stortingets 150 års jubileum.

I tillegg har Kingwings Crew medvirket i mange TV program som følgende: Norske Talenter, MGP, Artistgallaen, Idrettsgallaen, TV-aksjonen, Stjernekamp, osv.

I teaterverden har vi vært med på flerfoldige profesjonelle oppsetninger. For å nevne noen: West Side Story, Jesus Christ Superstar, Jungelboken, Baller, Grease, Kaptein Sabeltann, Jul i Blåfjell, Thriller Live world tour og Cirque de Soleil Paris.