Værsågod – 2. november

Tirsdag 2. november kl. 20:00, gratis.

Værsågod

Facebook-event

Velkommen til sesongens siste Værsågod.

Dette er en del av Skuespillersenterets 20 års jubileum og vi er stolte av å få lov til å være i jubileumsprogrammet. Værsågod er et tilbud for profesjonelle skuespillere som vil teste ut arbeidet sitt på publikum og få faglig tilbakemelding og veiledning. Et åpent laboratorium, som du inviteres inn i.

Du som publikummer får et unikt innblikk i skuespillerens arbeid. Ikke bare får du se variert og godt arbeid helt gratis, du oppfordres også til å delta i samtalene med skuespillerne i etterkant – om du har lyst!Vil du eller ditt teaterkompani være blant aktørene på scenen?Søk om plass i programmet på vår hjemmeside: www.vsgod.no

Kveldens faglig veileder:
Paul Ottar Haga

Deltagere:
Annonseres snart

Kvelden ledes av:
Andrea Therese og Ingvild Kristin KirkvikI samarbeid med Norsk Skuespillersenter og Nordic Black Theatre & Cafeteatret.

Lyst til å lese mer om programmet til 20 årsjubileet? Se her:
https://skuespillersenter.no/…/norsk-skuespillersenter…/