Førjulskonsert #2 // Norwegian World Orchestra + venner – 19. desember

To ulike konserter 18. – 19. desember, 50 kr voksne og gratis for barn.
Enten live konsert eller livestream via TicketCo.

Norwegian World Orchestra ønsker velkommen til to ulike konserter på Nordic Black Theatre 18. og 19. desember. Du kan enten se konsertene live på teatret eller du kan livestreame på nett. Billetter til begge finner du på TicketCo.

Det blir to forskjellige konserter, en med ny musikk (bestillingsverk) av medlemmene i orkesteret den 18. desember kl. 19, og en med fokus på de forskjellige kulturene og nasjonalitetene i orkesteret den 19. desember kl. 14. Ta med familien og feir denne tiden sammen med vakker musikk. Begge konsertene er gratis for barn.

Facebook-event 19. desember

Søndag 19. desember kl 14 blir det en konsert med flere anledninger hvor musikken fra mange forskjellige kulturer blir presentert. Det blir 5 kortere avdelinger og man vil i løpet av konserten få høre persisk, arabisk, indisk og afrikansk musikk. På femte og siste avdeling spiller alle musikerene sammen.

Besetningen på denne konserten er:
Javid Afsari Rad – santur
Harpreet Bansal – fiolin
Emilie Lidsheim – fiolin
Inger Hannisdal – fiolin
Bendik Foss – bratsj
Saleh Mahfoud – vokal, kanon, oud
Jonas Cambien – saksofon
Jamal Safi – perkusjon
Rola Srour – vokal
Adrian Myhr – kontrabass
Sidiki Camara – perkusjon
Ibou Cissokho – kora
Rohini Sahajpal – sitar
Jai Shankar – tablas
Sunanda Sharma – vokal

Facebook-event 18. desember



Lørdag 18. desember kl 19 (bestillingsverk) er det intet mindre enn 7 nye spennende komposisjoner på 10 minutter hver som skal framføres. Det er alle medlemmene bortsett fra bandlederen Javid Afsari-Rad som har lagd hver sin komposisjon.

Besetningen på denne konserten er:
Javid Afsari Rad – santur
Harpreet Bansal – komposisjon og fiolin
Emilie Lidsheim – komposisjon og fiolin
Tove Margrethe Erikstad – komposisjon
Ingeborg Skomedal Torvanger – cello
Adrian Myhr – kontrabass
Ibou Cissokho – kora
Andreas Bratlie – tablas
Sidiki Camara – perkusjon



Konsertene er støttet av Norsk Jazzforum, Norsk Kulturråd og Oslo Kommune.