Oddgeir Berg Trio // Christmas Came Early – 21. desember

Tirsdag 21. desember kl. 20:00, 250 kr.


Facebook-event

Julemusikk med høytid og respekt

Oddgeir Berg Trio er på jakt etter kjernen i julens tradisjonelle musikk med
utgivelsen Christmas Came Early. Glade jul, En rose er utsprungen og den nesten obligatoriske Deilig er jorden er sammen med andre velkjente juletoner innspilt i en personlig versjon og i jazzens formspråk, men likevel med en uvanlig respekt for intensjonene for de nå klassiske komposisjoner.

Målet er å skape noe mer enn et akkompagnement til en kommersiell jul. Kanskje et radikalt grep, men radikalt betyr nettopp å gå til roten. Det er ikke bare de lette tonene som får dominere. Innspillingen i Oddgeir Bergs eget Bonker studio er preget av en slags musikalsk høytid og respekt, der klangen får leve sitt eget liv i rommet mellom de tre musikerne. Foruten pianisten Oddgeir Berg, som også er arrangør og produsent, møter vi bassist Audun Ramo og Lars Berntsen på trommer.

Albumet slippes 26.november 2021 og lanseringen blir markert med konserter i Norge og Tyskland. Platen gis ut på det tyske plateselskapet Ozella Music. Oddgeir Berg Trio spiller ikke så ofte i Norge, men har fått uvanlig god respons på turneer i europa og Asia.