Utstilling // Lytt – 2.-20. desember

Vernissage torsdag 2. desember kl. 19:00.
Utstillingen står 2. – 20. desember.

Facebook-event

«Lytt»

Lytt er en utstilling som viser verk av fire forskjellige kunstnere med ulik bakgrunn og uttrykk. Tilhørende hver kunstner finnes det et lydklipp som publikum kan lytte til, og som er den røde tråden i utstillingen. Se, føl, og lytt til verkene.

Husk å ta med egne ørepropper/headsett, og munnbind.

Solvor Fermann-Khalifeh f. 1986, er oppvokst og arbeider i Oslo. Hun har utdanning fra Nydalen kunstskole og Einar Granum kunstfagskole, og fullførte bachelor i medium- og materialbasert kunst fra Kunsthøyskolen i Oslo våren 2020. I sin kunstneriske praksis utforsker Solvor Fermann-Khalifeh tegning i form av todimensjonale og tredimensjonale verk, der de todimensjonale tegningene hennes er abstrakte og organiske, inspirert av naturens tilfeldige linjer og mønstre. Hun jobber med ulike materialer som blant annet papir, tekstil og metall, hvor hun oversetter og overfører sine egne tegninger inn i disse materialene. Arbeidene hennes varierer i skala og består av tegninger, malerier, smykker, objekter og installasjoner.


Jørund Fiskergård er født i 1981 i Molde, som barn av to billedkunstnere. Siden barndommen har kunst og litteratur vært lidenskaper, og han har også drevet med teater. Han gikk på kunstskolen i Bergen og skrivekunstakademiet i Bergen på tidlig 2000-tallet. I tillegg til skriving og billedkunst er han aktiv som tryllekunstner og komiker, og har opptrådd semiprofesjonelt i 10 år.


Aimane Zoudin er født i Marokko, oppvokst i Oslo, og har vært en allsidig kunster i 25 år.Han har drevet med blant annet dans, hatt diverse teaterforestillinger, og deltatt i Norske talenter som magiker. Aimane Zoudin er initiativtakeren til denne utstillingen og dette er hans tredje utstilling på Nordic Black Theatre.


Arve Bjerkåsholmen er født og oppvokst i Oslo, og fikk sitt første kamera i hånda da han var 6 år. Med en far som fotograferte, og drev fotobutikk, så var påvirkningsgraden stor i forhold til det fotografiske. Etter hvert som han ble eldre ble dette en helt naturlig del av hverdagen, å fotografere, og å finne de små magiske øyeblikkene som resonerer med oss som mennesker. Han har alltid vært opptatt av kreativitet, og muligheten for å skape noe, som han også får mulighet til som musiker. Han beveger seg i et relativt sjangerløst landskap som strekker seg fra pop og hiphop, til orkestralsk musikk. For Arve Bjerkåsholmen ligger mestringen i utfordringer og formidling, så når han ble spurt om å gjøre lydlandskapene til denne forestillingen, med 4 forskjellige uttrykk, var han helt med på det. Når han ikke bedriver foto eller musikk, så jobber han med digitalkunst, som igjen er ytterligere en plattform å uttrykke seg på, og gi noe til titteren som kan gi de en følelse.

Exhibition Curator: Sarah Rezayat