Kampenjazz // Falkevik – 3. april

Søndag 3. april kl. 20:00

Julie Falkevik Tungevåg: piano, vokal, Ellen Brekken: kontrabass, el-bass, Marius Trøan Hansen: trommer, elektronikk

Foto Helle Frogner

Jazz? Pop? Indie? Alt! … og det er alt annerledes i denne pianotrioen. Innsmigrende, medrivende, dansende, med heftige riff og glassklart vakkert. Trioen Falkevik kombinerer et norsk jazzuttrykk med elegante – og fascinerende rare – popmelodier. Musikkens indie-pop-jazz-uttrykk løftes fram av lyriske instrumentelle partier, effektfull bruk av elektroniske virkemidler, riff-baserte soloer, alt omsluttet av musikalsk oppfinnsomhet. Med andre ord: Rett og slett herlig levende musikk!

Koronahøsten 2021 slapp de sitt andre album, «New Constellations», der de tok noen lange steg videre fra sitt førstealbum – og for det fikk de kraftig respons fra internasjonal presse. Om det fortsatt er jazz? Ingen tvil, det er overhodet ingen tvil! Det er tre år siden Falkevik var på Kampenjazz for første gang, nå er det på tide at de kommer igjen.

New constellations from Falkevik’s point of view!