Kampenjazz // Årets unge jazzmusikere: Kongle Trio – 16. januar

Søndag 16. januar kl. 20:00

Liv Andrea Hauge: piano, Øystein Skjelstad Østensen: kontrabass, Veslemøy Narvesen: trommer og sag

Foto: Margit Rønning

Kongle Trio vant i august den utsatte finalen i JazzINTRO for 2020 og kan nå kalle seg «Årets unge jazzmusikere 2020». Dette markeres med en omfattende Norgesturné. Selvfølgelig kommer vinnerne til Kampenjazz.

Siden de startet som del av Nordic Showcase-serien under Oslojazz 2019, har dette bandet tatt mange åttemilssteg. Med Kongle Trio er framtida i norsk jazz sikret. For det er rein og skjær magi de serverer. Det er bare å glede seg.

Kongle Trio lever i et lekent og fritt musikalsk univers. Samspillet er alltid i fokus, basert på en delt nysgjerrighet for mulighetene i et akustisk trioformat og for melodisk friimprovisasjon. Det er også plass til humor og sceneshow; det skal være gøy å spille, og minst like moro å høre på!

Og alle kongler gleder seg!