Kampenjazz // Evolving Band – 6. mars

Søndag 6. mars kl. 20:00

Heida Karine Johannesdottir: tuba, bandledelse, illustrasjon, Anja Lauvdal: tangenter, Joel Ring: Cello, Karl Hjalmar Nyberg: saxofoner, Rannei Grenne: dans 

Evolving Band er en prosjektidé av Heida Karine Johannesdottir. Hun ser det for seg som et livs-kunstprosjekt, som en ramme som ikke bare kan romme alle typer utøvende og skapende kunst. Det kan også omfatte andre fagfelt, andre arter og andre grunnstoffer.

Det kan være et band som omslutter og holde sammen et noe i verden, og som sier at «dette er ikke et band – det er et band!» Eller det kan være en bande – et band – noen som spiller musikk sammen og utveksler musikalsk energi. De ‘bonder’ og blir med det et band.

Heidas Evolving Band kan romme alle betydninger. Det er ikke bare plass til musikere, men også til alle andre kunstformer og yrkesgrupper, arter og grunnstoffer … og plass til Heida Karine Johannesdottir på bandledelse og tuba. Samt til den som holder pennen og knytter bandet.

Andre personer i musikken og i bandets nærmiljø kan også tre fram og gi næring til prosjektets eksistens. Kunstprosjektet har så langt hatt én framføring og presentasjon: «Evolving Band – Første hendelse», på Stillverk 1 i Trondheim. Andre hendelse skjer på Kampenjazz.

All will be revealed – on stage!