Blårollinger & Lille Botsen // Almir og Puffene.  – 5. juni

søndag 5. juni kl 13:00, gratis
Dørene åpner kl. 12:30

Facebook-event

Søndag 5. juni kl. 13:00, gratis
Dørene åpner 12:30

Facebook-event

Velkommen til sommeravslutning med Blårollinger!
Del av Lille Botsen-programmet

Almir og Puffene

Dører som knirker, mørke kjellere, spennende loft med trekkfulle lyder, glede og barnelatter med store smil og krokodilletårer, men også borgerkrigens alvor: Gjør klar for en personlig musikkfortelling.

Almir vokste opp under den Jugoslaviske borgerkrigen i byen Tuzla, som nå ligger i det nord-østlige Bosnia-Herzegovina. Det var her han fikk sitt første trekkspill, det var her han lekte gjemsel, men også her han måtte løpe i dekning for krigens stygge vesen.

Almir og Puffene handler om denne oppveksten; en liten gutt med trekkspill som løp opp og ned trappene og inn dørene til venner og familie i blokkene der de bodde. Almir gjenskaper dette ved å skape det samme nabolaget med trekkspillet sitt – opp og ned, gjennom dører som knirker, mørke kjellere, spennende loft med trekkfulle lyder, glede og barnelatter med store smil og krokodilletårer.

Det er denne verdenen Almir tar oss med til.

GRATIS!

Caféteatret serverer boller, saltstenger, is, mineralvann og kaffe.

Av sikkerhetshensyn har vi ikke mulighet til å plassere barnevogner inne på Cafeteatret. Barnevogner settes utenfor Cafeteatret på eget ansvar.

Blårollinger er en konsertserie for barn og unge, i samarbeid med Konsertforeninga. Støttet av Oslo Kommune og Kulturrådet.

Denne konserten er i samarbeid med Lille Botsen (Slipp Botsen Fri), Nordic Black Theatre og Samspill International Music Network
www.konsertforeninga.no