Kampenjazz // Munch Trio

søndag 25. september kl 20:00, 230/150 Kr
Dørene åpner kl. 19:30

Zakarias Meyer Øverli: tenorsaksofon, Gard Kronborg: bass, Ola Erlien: gitar

Foto Rasmus Vik Lagerberg

Munch Trio var ett av de åtte bandene som ble valgt ut til årets JazzINTRO. Selv om de ikke kom seg videre til finalen i Molde disse tre musikerne helt sikkert være markante stemmer i norsk jazz de nærmeste tiårene. Trioen består av tre musikere som har gått sammen på musikklinja på Edvard Munch videregående skole i Oslo. Nå studerer de alle utøvende jazzmusikk ved Musikkhøgskolen i Oslo og ved Jazzlinja i Trondheim. 

De tre musikerne har valgt å fordype seg i hvert sitt område i jazzen. I trioen møtes de og skaper sammen et lyrisk, kammermusikalsk utrykk – der postbop, gypsy-musikk og nordisk jazz blandes. Med en heftig, improvisert krydderblanding.

Tror du Edvard hørte på jazz?