Lille Botsen // Mr. Toons

søndag 3. juli kl 13:00, Gratis – Botsparken Grønland

Facebook-event

Gjennom vår- og sommersesongen vil vi presentere musikk, teater, sirkus og annen underholdning på Lille Botsen Amfi (Botsparken, Grønland). Programmet varierer fra gang til gang, stort sett til faste tider, og veksler mellom tema og målgrupper.
Lille Botsen er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri.

Mr. Toons, den prisbelønnede klovn og akrobat, er en spesielt populær slager hos oss! Vi elsker denne tullete tryllekunstneren som har en helt spesiell evne til å både underholde og rive publikum med seg i hans improvisatoriske og helsprøe lekenhet. Med sin ukonvensjonelle sirkusakrobatikk tar han steget lenger ved å direkte kommunisere med publikum som gjør deltakelsesfølelsen reel.
Velkommen til et sirkus- tryllekunst show som ingen annen, alle små og dere store! Som alltid har vi gratis popcorn og fri inngang! Vi gleder oss!

Om Slipp Botsen Fri- prosjektet:
Vi ønsker å ta i bruk Botsen og skape et mangfoldig kulturhus. Botsen har et unikt
potensiale med sin store bygningsmasse, parkanlegg og mur.

https://www.botsen.no/