Lille Botsen // AfroFolkSound

lørdag 9. juli kl 13:00, Gratis – Botsparken Grønland

Facebook-event

Lille Botsen

Gjennom sommersesongen vil vi presentere musikk, teater, sirkus og annen underholdning på Lille Botsen Amfi (Botsparken, Grønland). Programmet varierer fra gang til gang, stort sett til faste tider, og veksler mellom tema og målgrupper. Lille Botsen er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri.

Velkommen til en magisk musikalsk reise med ord og sjel. AfroFolkSound er en trio som består av Raymond Sereba, Sankung Jobarteh og Frøy Aagre. Sammen vil de ta med både små og store på en rytmisk ferd gjennom barndom- og livserindringer. Gratis inngang og popcorn!

Om Slipp Botsen Fri- prosjektet:

Vi ønsker å ta i bruk Botsen og skape et mangfoldig kulturhus. Botsen har et unikt

potensiale med sin store bygningsmasse, parkanlegg og mur.

https://www.botsen.no/