Lille Botsen // Superhelt verksted med Josef Yohannes

søndag 26. juni kl 13:00, Gratis – Nordic Black Theatre, Hollendergt. 8

Facebook-event

Lille Botsen

Gjennom vår- og sommersesongen vil vi presentere musikk, teater, sirkus og annen underholdning på Lille Botsen Amfi (Botsparken, Grønland). Programmet varierer fra gang til gang, stort sett til faste tider, og veksler mellom tema og målgrupper.
Lille Botsen er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri.

Superhelt verkstedet til- og med Josef Yohannes var så suksessfullt og inspirerende at vi gjentar dette fenomenet!

Josef er skaperen av Norges første superhelt, nemlig The Urban Legend! The Urban Legend har fått stor gjennomslag nasjonalt og internasjonalt, og er etterspurt i de aller fleste bokhandlere.
På verkstedet hjelper han barn å navigere fantasien deres ved å lære bort kunsten å skape sine egne superhelter og tegneserieunivers. Steg for steg bygger barna på sine unike superhelter, før de lærer om å designe tegneserier og hvordan disse kan publiseres! Passende for barn fra 7 år.

Om Josef Yohannes:
Yohannes studerte statsvitenskap og menneskerettigheter før han ble utnevnt norsk ambassadør for The Nelson Mandela Foundation. Ideen om en farget superhelt som forbilde fikk Yohannes etter sterke møter med barn og ungdom på en reise til Sør-Afrika og Botswana.
Serien er foreløpig tilgjengelig på ni språk, blant dem engelsk, portugisisk, spansk og eritreisk. Det har blitt utgitt tre samlebøker samt flere spesial utgaver som tar opp sosiale temaer som mobbing, rasisme og klima, og utgavene er en del av skolepensum i seks ulike land.
I 2021 tildelte Oslo kommune Josef Yohannes OXLO-prisen for hans innsats for å gjøre Oslo til en raus, inkluderende og åpen by for alle, fri for fordommer, rasisme og diskriminering.

Kom nok en gang og frigjør fantasien og bestem hvordan din superhelt skal hjelpe verden! Alltid gratis popcorn og inngang!

Verksted produsert i samarbeid med Slipp Botsen Fri, Josef Yohannes & Nordic Black Theatre

Om Slipp Botsen Fri- prosjektet:
Vi ønsker å ta i bruk Botsen og skape et mangfoldig kulturhus. Botsen har et unikt
potensiale med sin store bygningsmasse, parkanlegg og mur.

https://www.botsen.no