Lille Botsen // Bellali Austria & Chaneki Flamenco

søndag 31. juli kl 13:00, Gratis – Botsparken Grønland

Facebook-event

Gjennom sommersesongen vil vi presentere musikk, teater, sirkus og annen underholdning på Lille Botsen Amfi (Botsparken, Grønland). Programmet varierer fra gang til gang, stort sett til faste tider, og veksler mellom tema og målgrupper. Lille Botsen er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri.

Chaneki Flamenco er et innovativt flamencoensemble med utmerket projeksjon i Norge. Siden 2012 har de engasjert profesjonelle dansere og musikere fra Nordisk landene, Europa og Latin-Amerika, der de utvikler nyskapende flamenco basert på tradisjonelle uttrykk og teknikker.

Chaneki er Nahuatl-ordet for «duende». Det refererer til magien som skapes på scenen til man når «duende» som ofte nevnes i flamenco. Koreografert og regissert av Bellali Austria.

Dette er en event til glede for hele familien! Gratis popcorn og selvfølgelig gratis inngang! I samarbeid med Samspill International Music Network.

Om Slipp Botsen Fri- prosjektet:
Vi ønsker å ta i bruk Botsen og skape et mangfoldig kulturhus. Botsen har et unikt potensiale med sin store bygningsmasse, parkanlegg og mur.

https://www.botsen.no

http://samspillmusic.no

Prosjektet er støttet av Sparebankstiftelsen DNB