Lille Botsen // Fabrizio & Bora Brasil

lørdag 13. august kl 13:00, Gratis – Botsparken Grønland

Facebook-event

Gjennom sommersesongen vil vi presentere musikk, teater, sirkus og annen underholdning på Lille Botsen Amfi (Botsparken, Grønland). Programmet varierer fra gang til gang, stort sett til faste tider, og veksler mellom tema og målgrupper. Lille Botsen er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri.

Preget av en oppvekst fordelt mellom Norge, Honduras og Miami, lager artist og låtskriver Kristian Fabrizio latinomusikk på tre språk. Det er Latinamerika og vesten som møtes og harmoniseres i en blanding av det flørtende, litt klissete, og det mer jordnære norske.

Norsk-honduraneren er kjent for sine energiske og dansbare shows, og har igjen med seg Capoeira- kunstnerne Bora Brasil som vil gjøre det hele til et forrykende show. Det blir også capoeira- workshop med Bora Brasil for alle små!

Kristian og Bora Brasil vil gi dere latinopop, samba og sang i en dundrende blanding, ispedd temaer som forelskelser, vennskap og dans. Velkommen skal alle sammen være! Gratis inngang & popcorn!

Prosjektet er støttet av Sparebank Stiftelsen DNB

Om Slipp Botsen Fri- prosjektet:

Vi ønsker å ta i bruk Botsen og skape et mangfoldig kulturhus. Botsen har et unikt

potensiale med sin store bygningsmasse, parkanlegg og mur.

https://www.botsen.no/