Lille Botsen // Sheldon Blackman

søndag 14. august kl 13:00, Gratis – Botsparken Grønland

Gjennom vår- og sommersesongen vil vi presentere musikk, teater, sirkus ogannen underholdning på Lille Botsen Amfi (Botsparken, Grønland). Programmetvarierer fra gang til gang, stort sett til faste tider, og veksler mellom temaog målgrupper. Lille Botsen er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre ogSlipp Botsen Fri.

La oss rives med den karibiske varmen Sheldon Blackman omringer oss med!

Sanger/låtskriveren Sheldon er fra den karibiske øya Trinidad og Tobago og er kjent for sine herlige karibiske lyder når han pryder scenen for å fremføre dype oppløftende og uimotståelig dansbare sanger du ikke kan annet enn å synge med på!

Sheldon ble født inn i den musikalske kongefamilien i Trinidad & Tobago – faren hans, Garfield Blackman Ras Shorty I, aka Lord Shorty skapte den nå populære soca-musikken og grunnla familiebandet The Love Circle. Etter at faren gikk bort i 2000, ledet Sheldon The Love Circle i 3 år, hvoretter han startet sin egen solokarriere og nå besitter en katalog med syv studioalbum. Hans siste utgivelse er Grow Your Food Mind and Love, og ble sluppet ut oktober 2020. Sheldon har i store deler av verden og har bodd mellom Trinidad og Tobago og Norge de siste 12 årene.

Sangene hans trosser sjangere, men har blitt beskrevet som soca, reggae og calypso møter jazzy blues. Vi gleder oss til å danse med dere! Gratis inngang og selvfølgelig popcorn!

Prosjektet er støttet av Sparebankstiftelsen DNB

Om Slipp Botsen Fri- prosjektet:
Vi ønsker å ta i bruk Botsen og skape et mangfoldig kulturhus. Botsen har et unikt
potensiale med sin store bygningsmasse, parkanlegg og mur

.https://botsen.no