Lille Botsen // Luisón y Cuba

lørdag 23. juli kl 13:00, Gratis – Botsparken Grønland

Facebook-event

Gjennom sommersesongen vil vi presentere musikk, teater, sirkus og annen underholdning på Lille Botsen Amfi (Botsparken, Grønland). Programmet varierer fra gang til gang, stort sett til faste tider, og veksler mellom tema og målgrupper. Lille Botsen er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri.

Velkommen tilbake til Havana på Lille Botsen! Med de nådeløse cubanske salsa rytmene som vil overta kropp og sjel, så er det bare å slippe taket og la seg rive med! Vi er overlykkelige over å kunne ha Luisón Medina Capote med bandet «Luisón Y Cuba» ta over Lille Botsen igjen hele denne helgen!
Capote, opprinnelig cubansk, er en profesjonell perkusjonist, sanger og komponist hovedsakelig inspirert av cubansk musikk. Han har lenge spilt med bandet hans Luisón y Cuba, og har utallige opptredener bak seg med Riksscenen og på festivaler i inn- og utland. Det karismatiske og festlige bandet har samlet de beste latinmusikerne i Skandinavia med erfaring fra ulike jazz og latinjazzmiljø, og sørger uten tvil for top notch musikalitet, lidenskap og medfølgende glede. Dette er en event for alle aldre og vi ser frem til å slå oss uhemmet løs med dere! Gratis popcorn og selvfølgelig gratis inngang!

Om Slipp Botsen Fri- prosjektet:
Vi ønsker å ta i bruk Botsen og skape et mangfoldig kulturhus. Botsen har et unikt potensiale med sin store bygningsmasse, parkanlegg og mur.

Prosjektet er støttet av Sparebankstiftelsen DNB

https://botsen.no