Lille Botsen // Sheldon Blackman

søndag 17. juli kl 13:00, Gratis – Botsparken Grønland

Gjennom vår- og sommersesongen vil vi presentere musikk, teater, sirkus og annen underholdning på Lille Botsen Amfi (Botsparken, Grønland). Programmet varierer fra gang til gang, stort sett til faste tider, og veksler mellom tema og målgrupper.
Lille Botsen er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri.

Sanger/låtskriveren Sheldon er fra den karibiske øya Trinidad og Tobago og er kjent for sine herlige karibiske lyder når han pryder scenen for å fremføre dype oppløftende og uimotståelig dansbare sanger du ikke kan annet enn å synge med på!
Sheldon ble født inn i den musikalske kongefamilien i Trinidad & Tobago – faren hans, Garfield Blackman Ras Shorty I, aka Lord Shorty skapte den nå populære soca-musikken og grunnla familiebandet The Love Circle. Etter at faren gikk bort i 2000, ledet Sheldon The Love Circle i 3 år, hvoretter han startet sin egen solokarriere og nå besitter en katalog med syv studioalbum.
Hans siste utgivelse er Grow Your Food Mind and Love, og ble sluppet ut oktober 2020. Sheldon har i store deler av verden og har bodd mellom Trinidad og Tobago og Norge de siste 12 årene.
Sangene hans trosser sjangere, men har blitt beskrevet som soca, reggae og calypso møter jazzy blues. Vi gleder oss til å danse med dere! Gratis inngang & popcorn!

Om Slipp Botsen Fri- prosjektet:

Vi ønsker å ta i bruk Botsen og skape et mangfoldig kulturhus. Botsen har et unikt potensiale med sin store bygningsmasse, parkanlegg og mur.

Prosjektet er støttet av Sparebankstiftelsen DNB

https://botsen.no