Cathrin Gram +/- MUNCH

22.–24. september, 250 Kr – Dørene åpner kl. 18. Forestillingen begynner kl. 19.

Bli med på en helt spesiell kveld i kunsten, musikken og de knuste hjerters tegn. Cathrin Gram er takk og lov tilbake på Cafeteatret med sin helt spesielle konsertforestilling. Med lun humor og sine egne suggererende poplåter tar hun deg med på en forførende reise via Edvard Munchs malerier.

“Jeg ble overrasket, begeistret og fascinert! Cathrin Grams show er en kreativ og herlig musikalsk historietime inspirert av Edvard Munchs kunst og liv.”
– Sissel Gran, psykolog/forfatter

Cathrin debuterte med denne forestillingen i vår, og intet sete var ledig! Her får du en ny sjanse. Gjenopplev noen av Munch sine sterkeste (og svakeste) bilder gjennom musikkartisten Cathrin Gram sitt skråblikk, akkompagnert av låter fra det sterke debutalbumet «Silence and Alarm». Låtlandskapet er preget av dyp hengiven kjærlighet, tærende sjalusi og knuste hjerter, og det er nettopp her skjæringspunktet mellom disse to kunstnerne ligger, da Edvard Munch jo var kongen av å formidle de samme følelsene.

Tilfeldigvis fikk Gram denne kunstmaleren inn med morsmelken. For i Norge var det svært vanlig for hobbymalere på 60 og 70-tallet å kopiere Munch. Cathrins farmor var blant de beste. Faktisk var hun så god til å lage nøyaktige replikaer, at når NRK trengte Munchmalerier til sine produksjoner, var Irene Gram fast leverandør. Dermed vokste Cathrin opp med uendelige av Munchs motiver på alle husets vegger, som “Vampyren” over senga si og “Skrik” over middagsbordet. Ikke rart hun har blitt som hun har blitt…

Denne kvelden kommer du garantert til å lære mer om legenden Munch, mens du humrer over livets mysterier, og samtidig får du nyte Cathrin Grams melodiøse og poetiske musikk. Hun deler raust av historiene rundt låtene og maleriene, og deler også betraktninger og betroelser fra sitt eget liv.

Ikke gå glipp av denne opplevelsen! Tre vakre kvelder på idylliske Nordic Black Theater & Cafeteateret ved Politihuset på Grønland. Varmt velkommen til «Cathrin Gram +/- MUNCH»!