Grace Eboué: Release konsert – A musikal talk – 21. September

onsdag 21. september kl 19:00, 200 Kr
Dørene åpner kl. 18:30

Etter albumet «À cœur ouvert» og singler «A sango’a mboa» og «Djame ma», slipper Grace Eboué 5 nye sanger blant annet «Ready to be Powerful» (Hero NOW), og inviterer hele den frittenkende befolkningen til en konsert kombinert med motiverende «taler» der hver sang blir et tema som gir opphav til refleksjon og deling av ideer.

Glem kjølige synther og introverte tekster. Grace Eboué serverer varme, smittende rytmer, fengende melodier og engasjerende tekster på sine nye singler og vi er stolte av å invitere deg til en tropenatt på Cafeteatret / Nordic Black Theatre den 21. September kl 19:00.

Musikeren, låtskriveren og sangeren Grace Eboué kom til Norge fra Frankrike i 2001. Hun begynte å lage sin egen musikk i 2013 etter en reise tilbake til hjemlandet Kamerun da hennes mor gikk bort. Moren var drivkraften bak et kjent kor i Kamerun og Grace har sunget i kirkekor så lenge hun kan huske. Etter å ha tolket en av morens favorittsanger i begravelsen hennes og spilt den inn som et minne om henne ble Grace Eboué inspirert til å lage egen musikk. De nye sangene fungerte både som terapi for Grace selv og som en hyllest til hennes mor. Gjennom musikken ønsker Grace å formidle tanker om kjærlighet og politikk, urettferdighet og håp. Dette blir en gladelig konsert rik på kultur med sanger på hele 5 språk! Grace selv har en scenepersonlighet som er få forunt og lover både dansing og allsang denne kvelden. Her er det aldri et kjedelig øyeblikk, med innslag av både pop, soul, bossa nova og … Kamerunsk Bikutsi!!!

«Kamerun er jo hele Afrika i miniatyr! Til de som enda ikke har vært der vil jeg i mellomtiden gi en smak av de kamerunske fester.», sier Grace.

Melodiene er umiddelbare og fengende og sniker seg fort under huden. Du kommer sannsynligvis til å ta deg selv i å nynne på flere av låtene med et smil om munnen etter å ha hørt på plata og etter å ha sett henne live.

Bandet består av:

– DJ DE LAMBERT: som skal ta seg av alle playbacklåter

– SOLO DIARRA: skal spille sine magiske perkusjoner for denne konserten.

Del I : JOHANNA STOLFER spiller noen av sangene hennes!!!

VELKOMMEN TIL EN TROPENATT MED GRACE EBOUÉ!