Kampenjazz og Samspill Sesongstart: Aw/Cissokho/Ulvik 

søndag 4. september kl 20:00, 230/150 Kr
Dørene åpner kl. 19:30

Becaye Aw: gitar og sang, Ibou Cissokho: kora, sang, Liv Ulvik: sang

Illustrasjon Knut Utler og Liv Ulvik

Kjemi og matlære har noe til felles med denne trioen: Alle tre lærer oss at tre ulike ingredienser kan skape noe helt nytt og unikt når de blir blandet sammen i riktige forhold. Denne trioen skapes i et møte mellom en folkesanger fra Lærdal, en senegalesiske griot-musiker med kora og en særegen gitarist med røtter i Fulani-folket i Vest-Afrika. 

Trioens musikk er som et smykkeskrin av ulike tradisjoner. Norske tradisjoner, griot- og fulani-tradisjoner glir sømløst over i hverandre, med Becaye Aws unike gitarspill som drivende grunnstamme. Nye og tradisjonelle linjer blandes organisk og intuitivt sammen med elementer av tradisjonsmusikk. Alle utøverne bidrar vokalt både trestemt og solistisk, på flere språk. Det hele framstår som en kraftfull vev av linjer og harmonier, og med de norske tonene skaper det en kledelig drakt. 

Kjemien servert i helt ny bunad!