Lille Botsen x Panta Rei x Unge Viken // Bare Rør

lørdag 10. september kl 13:00 og 15:00, Gratis – Botsparken Grønland

Facebook-event

Gjennom høstsesongen vil vi presentere musikk, teater, sirkus og annen underholdning på Lille Botsen Amfi (Botsparken, Grønland). Programmet varierer fra gang til gang, stort sett til faste tider, og veksler mellom tema og målgrupper. Lille Botsen er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri, og er produsert av Rim Ghebremariam for Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri.

PARKOUR, DANS OG EN HEL DRØSS MED RØR

Lør 10.9, kl. 13.00-14.00 & 15.00-16.00

I samarbeid med Panta Rei Danseteater og Unge Viken presenteres «Bare rør»

To oppfinnsomme dansere tar i bruk parkour, dans og en hel drøss med rør når de undersøker barnehagens uteområde. På hvor mange måter kan man bevege seg over en sklie? Hvor mange rør kan man kle på seg? Og om vi setter sammen alle rørene, kan de bli noe helt annet? Kanskje noe som begynner å… røre på seg?

«Bare rør» er en morsom og kreativ forestilling for barn fra og med 3 år, og i klassisk Lille Botsen- stil så er det selvfølgelig ubegrenset med gratis popcorn og inngang!

Forestillingen får urpremiere høsten 2022 og skal spilles i Viken gjennom Teater i barnehagen.

Om Slipp Botsen Fri- prosjektet:
Vi ønsker å ta i bruk Botsen og skape et mangfoldig kulturhus. Botsen har et unikt potensiale med sin store bygningsmasse, parkanlegg og mur.

Prosjektet er støttet av Sparebankstiftelsen DNB

https://www.botsen.no
https://pantareidanseteater.com/
https://ungeviken.no/