Lille Botsen // Circus Pandora

søndag 21. august kl 13:00, Gratis – Botsparken Grønland

Facebook-event

Gjennom sommersesongen vil vi presentere musikk, teater, sirkus og annen underholdning på Lille Botsen Amfi (Botsparken, Grønland). Programmet varierer fra gang til gang, stort sett til faste tider, og veksler mellom tema og målgrupper. Lille Botsen er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri.

Fra den mest vestlige delen av kontinentet, den keltiske regionen Galicia, presenterer Circus Pandora Rubiña Espirituquieto, en ildutøver, perkusjonist og sirkuspedagog, som kommer til å leve som dualiteten av lys og mørke, instinkt og logikk i form av «Nymfen » med hennes magi og ildferdigheter.

Antón Gaiteiro møter nymfen. En født musiker og skuespiller, som i 14 år har vært Faunen som trollbinder publikum med sin fascinerende sekkepipe og magiske horn.
Sammen tar de deg med på en mystisk reise i mytologi. Faunen og nymfen forenes i en spesiell forestilling der de bringer publikum til en verden av magi, glede, entusiasme, musikk og ild. Gratis popcorn og inngang! Vel møtt alle små og deres store!

Prosjektet er støttet av Sparebankstiftelsen DNB

Om Slipp Botsen Fri- prosjektet:
Vi ønsker å ta i bruk Botsen og skape et mangfoldig kulturhus. Botsen har et unikt
potensiale med sin store bygningsmasse, parkanlegg og mur.

https://www.botsen.no/