Nordic Black Xpress: Padox // Vårofferet

lørdag 1. oktober kl 19:00
Dørene åpner kl. 18:00

Facebook-event

Med Nordic Black Xpress elever
Regi Dominique Houdart

Lørdag 1. oktober på Nordic Black Theatre.
Husk å hente ut fribillett.

Padoxene representerer jorden ved vårens utbrudd. De fremkaller at sevjen stiger, reproduksjonen, kampen for livet. De observeres av to vesener som representerer menneskeheten, en naturfiendtlig mann som oppmuntrer til ødeleggelse av planeten og en kvinne i samspill med naturen. Begge vil de bli berørt av naturens ulykker og omdannet til gjenfødelsen av planeten jorden.

Fransk

LE SACRE DU PRINTEMPS
Musique de Stravinsky
Conte écologique

Samedi 1er octobre à 19h00

Avec Nordic Black Xpress

Réalisé parDominique Houdart

Les padox représentent la terre, au moment de l’éclosion du printemps
Ils vont évoquer la montée de la sêve, la reprodution, la lutte pour la vie. Ils sont observé par deux être qui représentent l’humanité, un homme, hostile à la nature qui encourage la destruction de la planète et , une femme très écologique. L’un et l’autre seront émus par le accidents de la nature et convertis à la renaissance de la planète terre

Nå har Padox flyttet til Grønland for godt. Og i uka som kommer er Padox ute i gatene i nabolaget. Lørdag 1. oktober kl 19.00 spiller de også forestilling inne på teatret.


Padox er et samarbeid med Dominique Houdart og Jeanne Hauclin, Wael Johar, Coline Delozanne, Mine Yalchin og N, Frøy Luna Jarlsdatter Hovind og Nordic Black Xpress.