InstantSPKRBOX

fredag 2. desember kl 18:30, 100 kr
Dørene åpner kl. 18:00

Facebook-event

spkrbox.no

Foto: Emilie Pat Williams

Velkommen til arbeidsvisninger av InstantSPKRBOX med etterfest på Nordic Black Theatre 2. desember kl. 18.


InstantSPKRBOX er et intensivt, kreativt verksted – en 48-timers playdate!


I ekte SPKRBOX-ånd, setter vi sammen utøvere med ulik bakgrunn fra hiphop- og teaterfeltet i helt nye konstellasjoner, og lar dem lage hva de vil.


Vår erfaring tilsier at kort tid = lave skuldre = mindre selvsensur = spennende utfall! Kanskje kan det til og med resultere i videre samarbeid på tvers av kunstfelt? Prosessene rundes av med lavterskel arbeidsvisninger, DJ og fest med mingling og feiring. Av og til har deltakerne det hyggelig og blir kjent med nye folk og utrykk. Av og til finner de ny inspirasjon, og fremtidige kollegaer og samarbeidspartnere. Og av og til finner gruppene ett eller annet de ønsker å utforske videre. Da kan det være relevant å sende dem videre til et fremtidig UTKAST (spkrbox.no/utkast).


Å skape møter mellom ulike folk og kunstnere er noe av det viktigste SPKRBOX gjør. Work-in-progress-konseptene instantSPKRBOX og UTKAST er en del av vår kjernevirksomhet.


InstantSPKRBOX er støttet av Kulturrådet og Oslo kommune.
InstantSPKRBOX er en del av SPKRBOX-festivalen som arrangeres fra 1.-17. desember i Oslo. Se www.spkrbox.no for festivalprogram og oversikt over spillesteder.