Kampenjazz // Julekonsert 2022

søndag 4. desember kl 20:00, 230 kr / 150 kr
Dørene åpner kl. 19:00

Facebook-event

Velkommen til nok en vuggende og duvende jule versjon av Kampenjazz.
Ina Sagstuen har satt sammen et knippe fantastiske bidrag som skal gi oss assosiasjoner til det vi forbinder med jul, muligens ro, glede, kjærlighet og litt stress(?) i akkurat passe dose.

Juni Habel

Juni Habel lager minimalistiske og lekne sanger, hvor utforskende gitarspill møter lavmælt og dyptfølt vokal. Musikken befinner seg i et nostalgisk folk-landskap og er blant annet inspirert av artister som Vashti Bunyan og Joanna Newsom.Liv Andrea Hauge trioLiv Andrea Hauge Trio er Georgia Wartel Collins på bass, August Glännestrand på trommer og Liv Andrea Hauge på piano og komposisjoner. Sammen spiller de innovativ jazz i klassisk pianotrioformat. Komposisjonene til Liv har fokus på groove, enkle, sangbare motiv og utforskende samspill. Det er rom for både lekenhet og melankoli; i låter som alltid har stor plass for improvisasjon. Musikken kan til tide minne om pop- og filmmusikk, samtidig som den er godt forankret i den nordiske jazztradisjonen.

Sander Eriksen Nordahl m. venner
Sander har en unik tilnærming til gitaren. Et tonespråk, et lydkartotek og en sound som overrasker i hver en neste sving. Han er en ettertraktet og tydelig stemme som du vil finne setter sitt preg på utallige prosjekter med sitt gitarspill; Billy Meier, Harald Lassen, Daniella Reyes, Signe Maria Rustad, for å nevne noen.

Silicone
Silicone er Magnus Skavhaug Nergaard og Natali Abrahamsen Garner. De fleste kjenner dem fra utallige konstellasjoner løst tilknytta jazzen, men de fleste er kanskje ikke like kjent med sideprosjektet Silicone hvor bass, gitar, vokal og opptak smeltes og mekkes sammen i underfundige lydlandskaper og vignetter.

Christian Wallumrød
Solo piano.
«Hans egenskaper og idérikdom som pianist er stor, noe han beviser til fulle på «Pianokammer». En plate jeg absolutt anbefaler til alle med store, åpne ører!»
Jan Granlie i Salt Peanuts

Danakil Safari
Danakil Safari spiller etiopisk jazz, eller såkalt ‘Ethiojazz’. Dette er instrumental musikk som først og fremst assosieres med den etiopiske jazzmusikeren Mulatu Astatke, som startet å lage sin egen type jazz på 60-tallet. Musikken hans kan for eksempel høres på soundtracket til mange filmer, og de fleste har nok hørt klassikeren ‘Yèkèrmo Sèw’ mange ganger.
Danakil Safari blander denne tradisjonen med sin egen bagasje som utøvere i mange forskjellige konstellasjoner i musikk-norge. Resultatet blir friskt, lekent, eksplosivt og hypnotiserende groovy!Sammen med Ina Sagstuen ser vi fram til å ønske deg en julestemmende opplevelse på den siste kvelden i Kampenjazz’ høstsesong i 2022.Det vil også i år serveres Mulligatawny-suppe til alle, før vi avslutter med det felles ønsket om at det også neste år må bli «Same procedure as every year»

Deretter kan vi ønske hverandre en god jul!Med et sterkt ønske om at vi ses igjen i 2023 – på Kampenjazz. 

Alle under 18 år slipper inn gratis