Kampenjazz // Kenny Wessel Nonotes Ensemble

søndag 23. oktober kl 20:00, 230 kr / 150 kr
Dørene åpner kl. 19:00

Facebook-event

Kenny Wessel: gitar, Rob Waring: vibrafon, Mats Eilertsen: bass, Hans Hulbækmo: trommer

Fra sin base i New York har den amerikanske gitaristen Kenny Wessel spilt med «de fleste», som Donald Fagen, Dave Liebman, Laurie Anderson og Joe Lovano. Vi kjenner ham kanskje best fra hans tolv år som gitarist i Ornette Colemans Prime Time, og hans trio med tablamester Badal Roy og bassist Stomu Takeishi. Han var også med i kollektivet bak albumet «Bhattacharya / Grønseth / Wessel / Bhattacharya» utgitt i 2016.

Oslo-baserte, New Yorker, res.kamp. og maestro i melodisk perkusjon, Rob Waring er en god Kampenvenn og trenger ingen nærmere presentasjon. Han og Wessel fant raskt sammen som unge, ambisiøse musikere i New York tidlig på 1970-tallet.

Nå har de funnet sammen igjen, femti år etter at de begynte å spille i band sammen på gymnaset. I fjor spilte de to en triokonsert i New York med bassisten Jay Anderson. – Det var sterkt å spille sammen igjen – vi kjenner hverandre så godt!, sier Waring. – Nå gleder vi oss til å spille sammen på Kampenjazz, med Mats og Hans. 

For nå får vi høre de to på Kampenjazz, sammen med bassist extraordinaire og res.kamp. Mats Eilertsen og Hans Hulbækmo, tolgingen som aldri slutter å overraske og en av Norges mest etterspurte trommeslagere.

Vi kan love deg én ting: Her blir det god musikk – så lenge det varer, og enda litt til!

Vakre toner med Nonotes Ensemble!

Alle under 18 år slipper inn gratis