Kampenjazz // Trygve Fiske 6

søndag 30. oktober kl 20:00, 230 kr / 150 kr
Dørene åpner kl. 19:00

Facebook-event

Trygve Fiske: kontrabass, komposisjoner, Per Texas Johansson: saksofon, klarinett, Erik Kimestad Pedersen: trompet, Morten Qvenild : synth, Oscar Grönberg: piano, Hans Hulbækmo: trommer

Foto: C F Wesenberg

Bassisten Trygve W. Fiske fikk før pandemien en bestilling for Jazzfest i Trondheim og Festspillene i Kristiansund. Førstegangsoppførelsene skjedde i 2021. Verket «Cycles Recycled» har fått særs gode anmeldelser hver gang det er blitt oppført. Snart slipper Fiske og sekstetten endelig verket på plate.  

Trygve Fiske er en av de mest fleksible bassistene i Norge, han kan hoppe inn i en lang rekke ulike sammenhenger og «blåse» bakoversveis på deg på «hornet» sitt! Hans siste album «The Buoy and the Sea» ble nevnt som ett av de beste jazzalbumene i 2020. 

Trygve Fiske har nå samlet et gnistrende ensemble, med noen av de heiteste musikerne i det skandinaviske jazzmiljøet. To fantastiske pianister, en råsterk blåseravdeling og en grenseløst oppfinnsom trommis, i tillegg til sjefen sjøl. Slik blir det elektroakustisk jazz med improvisatorisk frihet, lekenhet og positiv energi, av! 

Med hornet til Fiske i bånn!

Alle under 18 år slipper inn gratis